Tribuutti – Pop- ja rockmusiikin helmiä a cappella

Konserttipäivät ovat vaihtuneet ensi syyskuulle. Noudamme tapahtumassa turvaohjeita. Voit myös varata paikan itsellesi.

TRIBUUTTI on Vox Polaris -kuoron vuoden 2020 projekti, joka valmistuu esityskuntoon syyskuussa. Esitämme Tribuuttia to 10.9.2020 klo 18 (PERUTTU), su 13.9. klo 16 (uusi konserttiaika) ja su 13.9.2020 klo 18 Kuopion kaupungintalolla. Tribuutti on konserttikokonaisuus rock- ja popmusiikin helmiä, joita esitetään a cappella eli pelkästään ihmisäänin ilman säestystä. Paitsi laulut itse, kuorolaiset esittävät myös kitarasoolot ja rytmiset elementit omaa ääntään ja kehoaan käyttäen.

TRIBUUTTI-ohjelma sisältää mm. seuraavien esiintyjien musiikkia:

  • Queen (Bohemian Rhapsody, We Will Rock You)
  • Beatles (Yesterday, Blackbird)
  • James Brown (I feel good)
  • Eric Clapton (Wonderful Tonight)
  • Sting (Fields Of Gold)
  • George Michael (Faith)

TRIBUUTTI-esitys taipuu moneen: täysimittaiseksi tunnin konsertiksi tai pienemmäksi 10 – 30 minuutin esitykseksi eri tilaisuuksissa. Soittimia tai äänentoistoa ei tarvita (ellei ole kyse ulkoilmatilaisuudesta isolle kuulijakunnalle). Toteutamme TRIBUUTTI-esityksiä tilauksesta syyskuu – joulukuu 2020 aikana.

Lue konserttiimme liittyvät turvaohjeet sekä paikkojen varauksesta täältä.

Scroll to Top